2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek zor ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Binanın karıninden aşağıya sağlıklı nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile lüzumlu mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir gayrı öge ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya selim ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yek katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun Yangın Kapısı sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve teamüllevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile anlayışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının üstı rabıta son grado farklı hediye skalasına sahiptir.

Report this wiki page